Претрага
[rstr_selector]

Spomen obeležje Aleksandru Jaćimoviću

Članovi omladinskog udruženja „Alternativa za Čačak“ sutra će na Gradskom trgu postaviti spomen ploču Aleksandru Jaćimoviću, mladiću koji je tragično stradao u aprilu ove godine u centru grada. Spomen ploča će biti postavljena u 15 časova, nedaleko od mesta gde je mladić nastaradao.

Kako se navodi u saopštenju udruženja mladih cilj ove inicijative da se sačuva sećanje na ovog mladića, ali pre svega da se javnost upozori da se ovakve i slične tragedije nikada ne ponove.

Inicijativu su podržali Omladinska udruženja „Popusti za mlade“ i „Klip centar“, Udruženje poslovnih žena „Nadežda Petrović“, studenti Beogradskog i Prištinskog univerziteta, Fondacija „Tijana Jurić“, F.K Borac Čačak, F.K Crvena Zvezda, navijačka grupa Delije, mnogobrojni Aleksni prijatelji i gradonačelnik Čačka Milun Todorovića.

Kako kažu iz „Alternative za Čačak“, gradonačelnik je obećao da će grad pokrenuti inicijativu da se postavi spomen obeležje svim mladim ljudima koji su tokom predhodnih godina tragično stradali u našem gradu.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *