[rstr_selector]
Foto: Image by Rob Owen-Wahl from Pixabay

Stanari u Ulici Starčevića put u Ljubiću bez vode

Vodosnabdevanje

U Ulici Starčevića put u Ljubiću, kod broja 164 je došlo do pucanja vodovodne cevi. Za vreme trajanja radova na popravci kvara koji će se obavljati tokom prepodneva, doći če do prekida u vodosnabdevanju. Radovi bi trebalo da budu završeni do 12.00 sati.

Elektrosnabdevanje

Snabdevanje potrošača strujom u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima uglavnom je uredno. Manji kvarovi na niskonaponskim mrežama biće sanirani u toku prepodneva.

Zbog planiranih radova na dalekovodu, sutra će u od 09.00 do 11.00 sati bez struje biti potrošači u Donjoj i Gornjoj Kravarici, Lopašu, Prilipcu i Virovu.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave, u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno.

Radarske kontrole će biti postavljene od 8.00 do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama, a od 22.00 do 06.00 sati sutra ujutru na putu između Konjevića i Mrčajevaca.

Stanje na putevima

Danas će biti obustavljen saobraćaj na delu magistralnog puta Kraljevo – Ratina, zbog sanacije kolovoza oko železničke pruge u  Ratini. Saobraćaj će biti obustavljen od 7 do 19 časova, a alternativni putni pravac vodi preko Beranovca.

Počeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza magistralnog puta između Raške i Novog Pazara, zbog čega je maksimalna brzina ograničena na 50 kilometara na čas, negde i na 10 ili 30 km/h, a na pojedinim deonicama se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem uz pomoć semafora.

I dalje se izvode radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila, pa se sporije prolazi deonicom između Knića i Mrčajevaca.

Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima saobraćaj je umeren i nema dužih zadržavanja ni na onim najfrekventnijim graničnim prelazima, dok se na teretnim terminalima ka Mađarskoj i Hrvatskoj očekuju duža zadržavanja.

Поделите вести