Sutra bez struje Ovčar Banja i okolna sela

Sutra bez struje Ovčar Banja i okolna sela

0
Elektrosnabdevanje

Zbog radova na zameni dalekovodnog stuba od 08.00 do 15.00 časova, bez električne enrgije biće potrošači u delu Trbušana oko Osnovne škole ka Prijevoru. Za sutra je najavljeno isključenje zbog radova na redovnoj godišnjoj reviziji trafo stanice „Ovčar Banja“ pa će od 09.00 do 14.00 časova.bez struje biti potrošači u Ovčar Banji, Rošcima, Jančićima, Vrnčanima, Caganjama, Markovici, Dučalovićima, Rtarima i delu Negrišora.

Vodosnabdevanje

U ulici 70 u Atenici je došlo do kvara na vodovodnoj mreži. Kvar će biti saniran u toku prepodneva. Da podsetimo da su u toku radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici 7 u Atenici pa je moguće kratkotrajno nestajanje vode, a zbog ovih radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u ulici Dr Dragiše Mišovića iz pravca bolnice ka gradu. U zoni radova saobraćaj se odvijati usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj siganlizaciji.
Zbog popravke vodovodne mreže u Gornjem Milanovcu prekid u snabdevanju vodom od 8 do 10 sati imaće potrošači u Strugarevića naselju i Korčaginovoj ulici, a od 10 do 12 u Brusnici.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku lekari su pregledali 32 pacijenta u toku prethodna 24 sata, a na terenu su intervenisali 36 puta. MIlanovački lekari pregledali su 19 pacijenata u stanici hitne pomoći, a obavili su i osam kućnih poseta.

Bioprognoza

Relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu izazvati tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Bolovi u mišićima, nemir i pospanost se mogu javiti kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

Porodilište

Lekari i babice u čačanskom porodilištu obavili su pet porođaja u toku prethodna 24 sata i tom prilikom su rođeni blizanci – dečak i devojčica, a rođeni su još dva dečaka i dve devojčice.

Policijska uprava

Jučerašnji dan protekao je bez saobraćajnih nezgoda na putevima u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima. Radarske kontrole biće danas od 14.00 do 22.00 časa na frekventnijim saobraćajnicama u Čačku.

Stanje na putevima

Danas počinje jesen i period sa jesenjim uslovima vožnje kada će odvijanje saobraćaja često otežavati magla, sumaglica, kiša i mokar kolovoz. Još uvek je viliki broj biciklista i motociklista na putevima i gradskim saobraćajnicama zato je potrebno da vozači obrate pažnju jedni na druge i voze uz više tolerancije i uzajamnog poštovanja. Izmene u saobraćaju aktuelne su nadeonicama na kojima se izvode radovi.
U Ulici Dr Dragiše Mišovića u Čačku za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka iz pravca bolnice ka gradu. U zoni radova koji se odvijaju od raskrsnice sa Ulicom 7, saobraćaj se odvija usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj siganlizaciji.
Zbog rekonstrukcije kolovoza do 5. oktobra je zatvoren deo Balkanske od Nemanjine do Solunske.
Usporena vožnja sa povremenim zastojima očekuje vozače od Užica ka Zlatiboru.
Opreznija vožnja potrebna je i na deonici Pazarište Tutin gde će se do 15. novembra izvoditi radovi u punom profilu puta.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok su na teretnim ona uobičajena i kreću se od 60 do 120 minuta.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR