[rstr_selector]

Sutra Biciklijada „Čačak – Slatinska Banja“

Sutra se u okviru manifestacije „Dani Slatinske Banje“ održava Biciklijada „Čačak – Slatinska Banja“ koju organiozuje Biciklistički klub Borac.

Pored promovisanja bicikla kao idealanog sportskog rekvizita, ova manifestacija ima za cilj da promoviše turističke vrednosti Slatinske banje, koja i pored značajnih potencijala nije dovoljno iskorišćena.

Stаrt Biciklijаde je u 11 sati nа grаdskom trgu, a učesnici će voziti preko Atenice, Trnave i Zablaća Biciklijada nije takmičarskog karaktera i grupa biciklista će se kretati brzinom koju svi učesnici mogu da prate. Svi učesnici imaju obavezu da se pridržavaju uputstava organizatora, voze desnom stranom puta i da poštuju saobraćajne propise.

Biciklijada će biti obezbeđena od strane Saobraćajne policije, trku će pratiti vozilo sa rotaocionim svetlom i natpisom „Biciklisti na putu“, koje će ići ispred i iza karavana, a biće prisutna i veća grupa redara na biciklu. Pored toga, biće obezbeđeno vozilo za osobe koje deonicu ne mogu prevesti samostalno usled nedostatka kondicije ili kvara na biciklu, tu će biti i mehaničari za otklanjanje kvarova i lekarske ekipe.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *