[rstr_selector]

Sve se može kad se hoće

Posle informacije koju smo emitovali u subotu da trafo-stanica u zaseoku Katanići u Bečnju nema uzemljenje, zamenik predsednika ove Mesne zajednice, Slobodan Đokić obavestio nas je da je juče dobio pismo direktora čačanske Elektrodistribucije, Milovana Glišića. U pismu se kaže da će radovi početi danas, a Slobodan Đokić uverio nas je da je zaista tako.

– Juče sam dobio informaciju da su na trafo-stanici uradili spoljnu izolaciju, a da su danas počeli izvođenje zemljanih radova. Tamo je trenutno sedam, osam radnika koji kopaju, a, kako mi je napisao njihov direktor Glišić, postavljanje uzemljenja treba da bude završeno u roku od sedam dana. Ta trafo-stanica stara je 50 godina i sve je na njoj bilo dotrajalo, a najveću opasnost je predstavljalo to što nije imala uzemljenje, kaže Đokić.

bandere-becanj-obrI drvene bandere će biti sklonjene, ali kad bude bilo novca

Drugi deo problema na koji je Slobodan Đokić ukazivao takođe je pomenut u odgovoru direktora Glišića. Naime, kako kaže Đokić, obavetili su ga da će drvene bandere zameniti betonskim stubovima „u skladu sa planovima i odobrenim sredstvima„.

– Veliki problem kod nas predstavlja i to što imamo mnogo nakrivljenih, dotrajalih drvenih bandera koje nose električne kablove. Jedan deo njih prelazi i preko puta kojim deca idu u školu i normalno je da se plašimo da bandere ne padnu. Za to su mi rekli da će povremeno menjati, kad bude imalo malo više para, rekao je zamenik predsednika Mesne zajednice Bečanj.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *