Sve više zainteresovanih za Atomsku banju

Sve više zainteresovanih za Atomsku banju

0

Od početka godine je počelo prijavljivanje građana za vaučere za odmor u Srbiji. Na listi ugostiteljskih objekata u kojima se vaučeri mogu iskoristiti je i Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Atomska banja“ u Gornjoj Trepči. Bojan Babić, direktor marketinga ove zdravstvene ustanove, kaže da je u Gornjoj Trepči 2015. godine vaučere iskoristilo oko 200 građana, dok je prošle godine taj broj bio šest puta veći. Prema njegovim rečima, najveći broj gostiju dolazi iz centralne Srbije.
– Od starta promocije besplatnih vaučera, 2015. godine, imali smo preko 200 korisnika koji su iskoristili medicinsku rehabilitaciju sa brojnim povoljnostima, a prošle godine je taj broj bio veći od 1200. Veliki broj gostiju dolazi iz Beograda, ali su  najbrojniji svakako iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Užica, Požege i drugih gradova. Banju posećuju najviše osobe starosti između 50 i 70 godina, pa čak i do 80 godina. Međutim, u poslednjih četiri do pet godina imamo i dosta mlađih ljudi koji razmišljaju o svom zdravlju i preventivnom rehabilitacijom spremaju se za starije dane. Svi zainteresovani od 1. februara mogu rezervisati i dobiti vaučer u iznosu od 5.000 dinara za boravak u Atomskoj banji u Gornjoj Trepči.

Brojni popusti tokom februara i marta

Pripremili smo i brojne popuste za pacijente koji tokom leta ne mogu da iskoriste rehabilitaciju u Atomskoj banji, kaže Bojan Babić i dodaje da će popust u februaru biti do 30%, a u martu oko 20%.

POSTAVI ODGOVOR