Претрага
[rstr_selector]

Сви канали за наплату путарине у функцији 24 часа

На свим ауто-путевима и магистралним путним правцима данас се очекују повремени таласи појачаног саобраћаја. Возаче очекују промењиви услови за вожњу јер су за данас најављене падавине које ће у већини крајева земље доносити мокре или  местимично влажне коловозе.

С обзиром на то да се очекује појачан интензитет саобраћаја на државним путевима, ЈП „Путеви Србије” предузима све неопходне мере са циљем бржег проласка возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила.

У зонама радова саобраћај је успорен или се одвија измењеним режимом.

На петљи Лајковац саобраћај је обустављен до 1. маја због радова на изградњи нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница. Алтернативни путни правац из смера Чачка према Лајковцу и Ваљеву је петља Љиг, а из правца Београда петља Уб.

Успорено се пролази у зони петље Паковраће, где је због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, брзина кретања возила ограничена.

У тунелу Шарани, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела, због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви тунела.

Према подацима Управе граничне полиције, тренутно на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања, али стање на граничним прелазима је ових дана променљиво и увек треба рачунати на време које се проводи на терминалима код наших суседа. Радно време граничног прелаза Бајмок биће продужено током викенда до поноћи, док ће гранични прелаз Бачки Виногради до 18. априла бити отворен сваког дана од 7 до 22 часа.

Поделите вести