Teška saobraćajna nezgoda sinoć u Mojsinju

Teška saobraćajna nezgoda sinoć u Mojsinju

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač „škode“ usled neprilagođene brzine kretanja udario u „jugo“ koji se kretao ispred njega u istom smeru, a zatim prešao u levu kolovoznu traku i udario u „audi“ koji se kretao iz suprotnog smera

0

Sinoć oko 23.00 časa u Mojsinju se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri osobe poginule, dva su zadobile su teške a jedna lake telesne povrede.
U saopštenju Policijske uprave u Čačku se navodi da je do nezgode došlo kada je vozač putničkog vozila marke „škoda“ čačanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke „jugo“ koje se kretalo ispred njega u istom smeru, nakon čega je vozač „škode“ prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila marke „audi“ kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera. Od siline udara „audi“ je sleteo u kanal, dok se vozilo „škode“ okrenulo na kolovozu i udarilo u „juga“ koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu.
Povređeni putnici su zbrinuti u čačanskoj bolnici.

Vozač „škode“ priveden

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču „škode“ N.J. (1979) iz okoline Čačka određena je mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR