[rstr_selector]

Testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije u odbojci

Četvrti trening kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije u odbojci održan je juče u dvorani Breza u Gornjem Milanovcu, uz učešće 32 pionira iz 5 klubova. Testiranje su obavili Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije.

Testirana su 32 pionira iz 5 klubova: Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, Novi Pazar, Va 014 Gorenje iz Valjeva, Lotus iz Čačka i Lučani. Treningu su prisustvovali Predrag Marković, direktor SRC Gornji Milanovac, Jovan Lazić, potpredsednik i Uroš Petrović, generalni sekretar OK Metalac Takovo.

Do sada testirano oko 90 mladih odbojkaša

Na četiri do sada održana treninga, u Beočinu (26 pionira iz 8 klubova), Nišu (11 pionira iz 3 kluba), Kragujevcu (20 pionira iz 6 klubova) i Gornjem Milanovcu (32 pionira iz 5 klubova), testirano je ukupno 89 pionira iz 22 kluba. Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, tokom novembra i decembra organizovati treninge i testiranja kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije.

Okupljanje pionira se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005, kao i da se odredi širi spisak kandidata za takmičenja u narednoj godini. U nedelju, 3. decembra, na programu su treninzi u Smederevu (dvorana Smederevo, 10.00 časova) i Beogradu (SC Vizura, 16.00 časova).

Sedmi trening je zakazan za utorak 5. decembar u 14.00 časova u dvorani OSC „Đorđe Predin Badža“ u Bečeju.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *