[rstr_selector]

Tokom praznika u Čačku dežuraju četiri vrtića

Čačanski vrtići neće raditi od 1. do 3. januara, dok će od 4. do 6. biti organizovana dežurstva u četiri vrtića. Suzana Simeunović, direktorka Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“, kaže da se dežurstva organizuju u saradnji sa roditeljima koji u kontaktu sa vaspitačima mogu dobiti informacije u koji vrtić mogu odvesti decu na čuvanje.
– Mi smo se sa roditeljima dogovorili da prema njihovim potrebama možemo da organizujemo dežurstvo u nekoliko vrtića. Tako će na Ljubić keju raditi vrtić „Mladost“, u Lugovima „Dečiji Gaj“, u gradu „Mali Kapetan“ i u Atenici vrtić „Kolibri“. Roditelji treba da se jave vaspitačima od kojih će dobiti informaciju da li deca dolaze i u koji vrtić, a vaspitači će u dogovoru sa roditeljima dežurati u tim vrtićima.
Navešću da, recimo, deca iz „Đurđevka“ i „Bisera“ mogu da dođu u vrtić „Mladost“ na Keju, mališani iz Preljine iz vrtića „Bubamara“ mogu da borave u vrtiću „Mali Kapetan“ koji će takođe biti otvoren za decu iz „Leptirića“  i „Poletarca“.  Mališani iz „Zvončice“ iz Mrčajevaca mogu da dođu u vrtić „Mladost“, a deca iz „Pčelice“ u Slatini mogu boraviti u vrtiću „Kolibri“ u Atenici, sve u zavisnosti od toga kako se dogovore sa vaspitačima, rekla je Suzana Simeunović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *