Tokom radova na izgradnji Ulice 10 parking ispred „Tempa“ se privremeno zatvara

Tokom radova na izgradnji Ulice 10 parking ispred „Tempa“ se privremeno zatvara

U prvoj fazi izgradnje Ulice 10, parking ispred „Tempa“ će se koristiti za građevinske radove, a za to vreme građani će moći da se parkiraju u obližnjoj ulici koja će privremeno imati funkciju otvorenog parkinga

0

Zbog radova na izgradnji Ulice 10, biće odloženo uređenje parking prostora kod „Tempa“. Prema rečima Zorana Blagojevića, direktora čačanskog „Parking servisa“, u prvoj fazi izgradnje ove ulice izvodiće se radovi od kružnog toka kod Medicine rada do stare mlekare u Železničkoj koloniji, a za to vreme parking prostor ispred „Tempa“ će se koristiti za potrebe građevinskih radova.

Razmatra se i mogućnost proširenja parkinga

– „Parking servis“ razmišlja o mogućnosti proširivanja parkinga, prevashodno koristeći postojeće kapacitete, a onda i nove. Trebalo bi da dođe do izgradnje Ulice 10 u čijoj će se prvoj fazi izvoditi radovi od kružnog toka kod Medicine rada do stare mlekare u Železničkoj koloniji. Samim tim, prilikom izgradnje ulice, prostor koji se nalazi ispred „Tempa“, biće korišćen za potrebe građevinskih radova. Između „Tempa“ i Ulice 10 postoji prostor koji će biti zelena površina, dok između te površine i „Tempa“ postoji jedna ulica koja će služiti za parkiranje vozila. To će biti otvoren parking koji će građani moći da plate putem sms poruka, kaže Blagojević.

 

POSTAVI ODGOVOR