[rstr_selector]

Trafo-stanica u Bečnju nema uzemljenje

Zamenik predsednika Mesne zajednice Bečanj, Slobodan Đokić, tvrdi da trafo-stanica u selu nema uzemljenje, a da su u Elektrodistribuciji tražili da meštani iskopaju odgovarajuće rovove što je zbog nedostatka radne snage u Bečnju bilo nemoguće.

– Jednom je dolazio neki čovek iz Elektrodistribucije koji me pitao koji ludak kači umrlice na trafo-stanicu, da li taj neko zna da je to rizično. Ja sam mu rekao da ne znam ko su ludaci: mi što kačimo umrlice ili oni što ne rade svoj posao i dovode u pitanje bezbednost stanovnika Bečnja. Onda mi je on rekao da meštani treba da iskopaju 25 metara rova „u četvrt„, ali je to za nas nemoguće jer nemamo dovoljno mlade radne snage. Na žalost, na tom razgovoru se sve i završilo i trafo-stanica bez uzemljenja još stoji u zaseoku Katanići u Bečnju, kaže Đokić.

bandera-obrBandere sklone padu nose elektrokablove

Istovremeno, Đokić kaže i da su bandere koje nose elektrokablove sklone padu i da potpuno nespremni čekaju zimu.

– Bandere su pored puta kojim deca idu u školu što znači da su kablovi iznad njihovih glava i, ne daj Bože, da se nešto desi, to bi palo na decu. Ja sam sve to fotografisao i poslao u Elektrodistribuciju Čačak, njihovu direkciju u Beogradu i u Gradsku upravu. Mada, priznajem, u Gradskoj upravi sam naišao na neke mnogo ljubazne ljude, ali ne znam kako se zovu. Oni su mi obećali da će uraditi sve što je u njihovoj moći. Međutim, do danas se niko nije javio tim povodom, rekao je Đokić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *