Trener OK Sloboda S: Nadam se da ćemo zadržati drugu poziciju do...

Trener OK Sloboda S: Nadam se da ćemo zadržati drugu poziciju do kraja prvenstva

U zadnjem kolu odlučujemo čačanski Borac i mi ko će biti prvak Zapadne Srbije u kadetskoj kategoriji.

0
Foto: OSS

U okviru Druge lige zapad za odbojkašice, prethodnog vikenda odigrane su utakmice 12. kola koje su završene sledećim rezultatima: Lotus-Borac 1:3, Drina-Trendtex 3:0, Napredak-GImnazijalac 0:3, Novi Pazar-Ivanjica 2:3, Mokra Gora-Kosovska Mitrovica 3:0 i Tehničar-Sloboda S 1:3. Čačanke su i dalje vodeće na tabeli. Odbojkašice Borca zauzimaju 1. mesto, a iza njih je Sloboda S.

Najavljujući nastavak sezone, Radovan Majstorović, trener OK Sloboda S, izražava nadu da će ovaj plasman zadržati do kraja prvenstva.

– Nakon gostovanja Tehničaru iz Kraljeva dolazi nam ekipa sa Kosova, iz Zubinog Potoka, pa idemo u Novi Pazar. To su utakmice koje predstoje u februaru. Nadam se da ćemo do kraja prvenstva održati ovo drugo mesto, što je veliki uspeh, jer kod nas u ekipi nema seniorki. Imamo dve juniorke, a sve ostalo su kadetkinje i pionirke. Nastavljamo i u kadetskoj kunkurencii. U zadnjem kolu odlučujemo čačanski Borac i mi ko će biti prvak Zapadne Srbije u kadetskoj kategoriji. U pionirskoj kategoriji takođe Borac i mi igramo finalne utakmice koje će se održati krajem marta. A pobednik odatle ide na Prvenstvo Srbije.

POSTAVI ODGOVOR