Претрага
[rstr_selector]

Tri saobraćajne nezgode, bez povređenih

Saobraćajne nezgode

policija-servis-obrNa putevima u Moravičkom okrugu u toku prethodna 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nezgode i to dve u Čačku i jedna u Lučanima. Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije u Čačku pored pričinjene materijalne štete, povređenih nije bilo.
Radarske kontrole biće do 18.00 časova na glavnim saobraćajnicama u Čačku, od 10.00 do 14.00 u Preljini,  a od  10.00 do 18.00 časova u Mrčajevcima i Ivanjici.

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrU Čačku, Guči i Lučanima za danas nema planiranih isključenja struje, a iz pogona Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu su najavili isključenje do 15.00 časova u Šaranima na izvodu za Stakiće. U Ivanjici će do 14.30 časova zbog radova na niskonaponskoj mreži bez struje biti Ristivojevići u Dubravi.

Vodosnabdevanje

voda servis malaPrema informaciji iz čačanskog Vodovoda jutros su registrovani kvarovi u Ulici Radovana Jovanovića broj 7 i u Prijevoru kod kanala. Kvarovi će biti sanirani u toku prepodnevnih sati, a moguće je kratkotrajno isključenje sa vodovodne mreže do popravke kvarova.
U Gornjem Milanovcu će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži od 8.00 do 12.00 sati isporuka vode biti obustavljena u delu Rajićeve ulice od Kneza Aleksandra do Kursuline i u Solunskoj ulici.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaPomoć lekara u Hitnoj medicinskoj službi i u Čačku u toku prethodna 24 sata zatražilo je 30 pacijenata, dok su na terenu lekari intervenisali 24 puta. U Gornjem Milanovcu u stanici Hitne pomoći pregledana su 24 pacijenta, a kućnih poseta je bilo 15
Ivanjička Hitna pomoć je obavila 50 intervencija, od kojih su 2 bile na terenu, a dva pacijenta su transportovana na dalje lečenje u čačansku bolnicu.

Bioprognoza

bioprognoza-2Biometeorološka situacija može prouzrokovati pojavu tegoba kod kardiovaskularnih bolesnika i osoba sa disajnim obolјenjima. Glavobolјa i problemi sa snom su moguće meteoropatske reakcije. Dodatan oprez se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom i gornjomilanovačkom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su po tri bebe, u Čačku dva dečaka i  jedna devojčica, dok je u Gornjem Milanovcu situacija obrnuta, jedan dečak i dve devojčice.

Поделите вести