Претрага
[rstr_selector]

„Trolovi“ i „Vojna akademija 3“ u čačanskom Domu kulture

U čačanskom Domu kulture od danas do nedelje biće prikazana dva filma. Projekcija od 16.00 časova namenjen je onim najmlađim gledaocima koji tada mogu pogledati film „Trolovi“ koji je sinhronizovan i prilagođen deci starijoj od 4 godine.

Od tvoraca filma Šrek, Kung Fu Panda, iz studija DreamWorks Animation, stiže raspevana animirana komedija „Trolovi“. U originalnoj verziji Džastin Timberlejk i Ana Kendrik daju glasove glavnim junacima, dok u domaćoj verziji njih sinhronizuju naši poznati pevači Marko Mandić i Ana Štajdohar. Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju, a njihove avanture čačanski mališani mogu pogledati danas, sutra ili u nedelju od 16.00 časova.

Film je režirao Majk Mičel.

„Vojna akademija 3: Novi početak“

vojna-akademija-3U projekcijama od 18.00 i 20.00 časova nešto starija publika može pogledati film „Vojna akademija 3: Novi početak“.
Generacija kadeta koja je osvojila srca velikog broja gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica zatičemo sada dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi, koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, a njih glume Đorđe Stojković, Vučić Perović, Slaven Došlo, Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin i Gordana Paunović.
U filmu koji je režirao Nele Garić igraju i Miodrag Miki Krstović, Zinaida Dedakin, Slobodan Tešić, Nenad Ćirić, Branka Šelić, Tatjana Venčelovski i drugi.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *