Turistička ponuda čačanskog kraja privukla pažnju posetilaca „Beogradskog manifesta“

Turistička ponuda čačanskog kraja privukla pažnju posetilaca „Beogradskog manifesta“

Promocija kulturno-istorijskih, gastronomskih, banjskih i drugih lepota čačanskog kraja privukla je pažnju brojnih domaćih i inostranih posetilaca mini sajma turizma koji je održan na Kalemegdanu

0

Tokom proteklog vikenda u Beogradu je održan četvrti mini sajam turizma pod nazivom „Beogradski manifest“ na kojem je turističku ponudu Čačka predstavila gradska Turistička organizacija. Gordana Majstorović, rukovodilac marketinga u TOČ-u, navodi da je čačanska promocija turizma bila veoma upečatljiva.

turisticka-2-obrOd prirodnih atrakcija do gastronomskih specijaliteta

– Uspešno je završen četvrti po redu „Beogradski manifest“, imali smo jedan izlagački prostor koji je privukao pažnju brojnih posetilaca ove manifestacije koja se održala na Kalemegdanu. Čačak je bio veoma upečatljiv, a što se tiče vizuelnog izgleda, predstavili smo naše najatraktivnije prirodne motive, kao i kulturno-istorijsko nasleđe. Imali smo priliku da prezentujemo i bogatu gastronomsku ponudu, Etno kuća „Erić“ je izložila svoje specijalitete i na taj način smo istovremeno promovisali gastronomske manifestacije koje se održavaju u našem gradu, ali smo i najavili manifestacije koje će se organizovati tokom leta, među kojima je prva predstojeća rok festival „Priča” i mnoge druge. Na predstavljanju sa nama je bila i Atomska banja Gornja Trepča, koja je posetiocima našeg štanda omogućila da se osveže uz vodu iz Atomske banje, ali i da pogledaju kakve su turističke ponude, smeštajni kapaciteti, kao i terapijske mogućnosti banje. Mini sajam turizma je posetilo mnogo gostiju iz inostranstva koji trenutno borave u Beogradu, a uz astistenciju i veliku podršku i pomoć firme „Stage Pro“ iz Čačka, uspeli smo da animiramo brojne predstavnike medija, poslovne saradnike, kao i posetioce ove manifestacije, kaže Gordana Majstorović.

Turistička organizacija Crne Gore sutra se predstavlja na čačanskom trgu

Sutra će na gradskom trgu u Čačku, od 11.00 do 13.00 časova, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstaviti svoju ponudu za predstojeću letnju sezonu.

– U okviru svoje promo-kampanje, oni su ove godine predvideli da u samo četiri grada u Srbiji predstave svoju ponudu, a među njima je i Čačak. Pored bogatog programa kojim će predstaviti svoju turističku ponudu za predstojeću letnju sezonu, sutra će organizovati i nagradnu igru za sve učesnike, navodi naša sagovornica.

POSTAVI ODGOVOR