Turističkoj organizaciji Dragačeva pet miliona dinara

Turističkoj organizaciji Dragačeva pet miliona dinara

0

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelilo je Turističkoj organizaciji Dragačeva pet miliona dinara za sufinansiranje projekta unapređenja turizma, a pre svega što kvalitetnije organizacije Sabora trubača. Sabor u Guči, koji inače spada u najposećenije muzičke festivale u Evropi, ove godine biće održan od 3. do 9. avgusta.

Milivoje Dolović, zamenik predsednika opštine Lučani, kaže da će dobijenih pet miliona dinara biti utrošeno za vanredne troškove, poput angažovanja dodatne radne snage i smeštaja učesnika manifestacije.

– Turistička organizacija Dragačeva juče je potpisala ugovor, odnosno dobila je pet milona dinara od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a glavne aktivnosti na koje će novac biti utrošen su organizacija smeštaja učesnika u programu, usluge štampe, troškovi organizovanja zvaničnog kampa i troškovi angažovanja dodatne radne snage za vreme sabora. Ovo je samo prvi u nizu projekata koje spremaju Turisticka organizacija i Centar za kulturu, a sve u cilju što kvalitetnije organizacije kulturnih i zabavnih događaja u čitavom Dragačevu – uzjavio je Milivoje Dolović.

POSTAVI ODGOVOR