[rstr_selector]

U čačanskom porodilištu rođeno pet beba

Porodilište

Ovog ponedeljka nam stiže pet lepih vesti iz čačanskog porodilišta gde su u toku jučerašnjeg dana rođeno pet beba, četiri devojčice i jedan dečak. U Gornjem Milanovcu juče nije bilo porođaja.

Hitna pomoć

Čačanska Hitna pomoć je za vikend intervenisala 76 puta, od tog broja je 20 pregleda obavila u ordinaciji, a 56 na terenu. Lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći su pregledali 30 pacijenta u ambulanti i obavili su 11 kućnih poseta.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike danas mogu biti nepovolјne za hronične bolesnike i sve osetlјive osobe. Meteoropatske reakcije u formi nervoze, reumatskih bolova i glavobolјe najizraženije će biti u košavskom području i na planinama. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje pojačana opreznost.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda”, danas će u Čačku biti uredno vodosnabdevanje. U Gornjem Milanovcu će zbog kvara na vodovodnoj mreži doći do prekida u snabdevanju korisnika vodom u Ulici Rada Končara od 10.00 do 14.00 časova.

Policijska uprava

Na putevima Moravičkog okruga su se tokom vikenda dogodile tri saobraćajne nezgode. Dve su se dogodile u Čačku i u njma su tri osobe lakše povređene, dok u saobraćajnoj nezgodi u Gornjem Milanovcu nije bilo povređenih. Radarske kontrole će biti na teritoriji grada do 22.00 časa i u Parmencu od 12.00 do 15.00 časova.

Поделите вести