U dve saobraćajne nezgode u Čačku lakše povređene četiri osobe

U dve saobraćajne nezgode u Čačku lakše povređene četiri osobe

0
Policijska uprava

Prema informaciji iz Policijske uprave, u Čačku su se u toku jučerašnjeg dana dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe lakše povređene. Danas neće biti radarskih kontrola na putevima Moravičkog okruga.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u prethodna 24 sata pregledala 27 pacijenata u ordinaciji i 47 na terenu, dok je u Gornjem Milanovcu bilo 17 pregleda u ambulanti i sedam kućnih poseta. Lekari ivanjičke Hitne pomoći su intervenisali 45 puta, od tog broja 37 pacijenata je pregledano u ordinaciji, četiri na terenu i četiri pacijenta su upućena u čačansku Opštu bolnicu.

Bioprognoza

Većina hronično obolelih i osetljivih osoba danas može osetiti uobičajene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, pospanosti i glavobolje. Neophodna je pojačana pažnja svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

Ove subote nam stižu četiri lepe vesti iz porodilišta. U Čačku su u toku jučerašnjeg dana rođeni dečak i devojčica, a u Gornjem Milanovcu dva dečaka.

Vodosnabdevanje

Prema informacijama iz nadležnih preduzeća, vodosnabdevanje je u Čačku i Gornjem Milanovcu uredno. Nema planiranih radova zbog kojih bih voda u toku dana morala da bude zatvarana.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR