Претрага
[rstr_selector]

U februar ulazimo sa jednom novorođenom bebom

Porodilište

beba-servis-80x80Februar počinje sa jednom vesti iz porodilišta. Toliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođena je jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Elektrosnabdevanje

struja-servis-obrStanovnici Moravičkog okruga strujom će danas biti uredno snabdeveni. Prema informacijama iz nadležnih elektrodistribucija u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima, kvarova na elektromreži nema, a u toku dana neće biti ni planiranih isključenja struje.

Vodosnabdevanje

voda servis malaI vodosnabdevanje u okrugu je danas uredno. Prema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“ i nadležnih komunalnih preduzeća u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima, trenutno nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u toku prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 24 pacijenta i još 35 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 27 ambulantnih pregleda i 9 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 40 puta od čega 3 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-5-servis-obrKod osoba sa srčanim i disajnim obolјenjima očekivane biometeorološke prilike mogu prouzrokovati pojavu izraženijih tegoba. U Timočkoj Krajini oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima tokom dana. Od meteoropatskih reakcija su mogući bolovi u mišićima i glavobolјa. Pojačan oprez učesnicima u saobraćaju.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima Moravičkog okruga u prethodna 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda. Nezgoda se dogodila u Čačku i u njoj nije bilo povređenih osoba. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja do 12.00 časova u Mrčajevcima, od 12.00 do 14.00 časova u parmencu i od 14.00 do 16.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

Поделите вести