Претрага
[rstr_selector]

U Gornjem Milanovcu otvoreni teren za mali fudbal i renovirani bazen

U okviru Sportsko-rekreativnog centra “Gornji Milanovac“, otvoren je teren za mali fudbal na travi, namenjen uglavnom za treniranje najmlađih selekcija gornjomilanovačkih fudbalskih timova „Takovo“, „Metalac“, „Crvena zvezda-srpski orlovi“ i „Junior“.

Prilikom otvaranja je odigrano nekoliko utakmica najmlađih selekcija ova četiri fudbalska tima, dok su svoja fudbalska umeća pokazali revijalno i stariji rekao je Mileta Bogdanović, vršilac dužnosti direktora Sportsko-rekreativnog centra “Gornji Milanovac“.

Bogdanović je dodao da je teren osvetljen i prilagodjen za dvadesetčetvoročasovno korišćenje.
Za ovu godinu je planirana izgradnja još dva terena za mali fudbal, teretana na otvorenom, dečiji zabavni park, kao i sanacija mini pitch terena sa veštačkom travom.
Kako najavljuju iz Sportsko-rekreativnog centra “Gornji Milanovac“, ovo leto biće ispunjeno sportskim aktivnostima, uz puno iznenađenja za kupače Gradskog bazena, koje očekuje preuređen bazenski kompleks sa dopunjenim mobilijarom. Novi sadržaji po prvi put od ove sezone su tobogani u velikom i malom bazenu.
Besplatnim ulaznicamna za Gradski bazen nagrađeni su najbolji i najtalentovaniji, đaci generacije, vukovci, i dobitnici prve tri nagrade na republičkim takmičenjima, kao i najbolji mladi sportisti iz Gornjeg Milanovca.
Dnevne ulaznice koštaju 200 dinara, mesečne 2500, sezonske pojedinačne 4500, a od ove godine novina su porodične sezonske karte za četvoročlane odnosno petočlane porodice, po ceni od 10 000 dinara.
Bazen je zvanično otvoren u sredu 19.juna, a pred otvaranje Zavod za javno zdravlje je posle analiza, dao pozitvnu ocenu ispravnosti vode.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести