U Ivanjici sutra počinje turnir u malom fudbalu „Duško Gligorić Bosanac“

U Ivanjici sutra počinje turnir u malom fudbalu „Duško Gligorić Bosanac“

0

U Ivanjici se od ponedeljka 26. decembra do petka 30. decembra, održava XII po redu turnir u malom fudbalu „Duško Gligorić Bosanac”. Ivanjica je mesto u kome se tradicionalno igra mali fudbal, kaže Tomislav Savić, predsednik Fudbalskog saveza Opštine Ivanjica i navodi da ovaj turnir svake godine okuplja veliki broj ekipa. Utakmice će se igrati u sportskoj Hali u Crnjevu, a Savić očekuje da će se, kao i prethodnih godina, među učesnicima ovogodišnjeg turnira naći poznata imena iz sveta malog fudbala.
– Ivanjica je poznata po malom fudbalu tako da već godinama organizujemo turnire od kojih su neki postali i tradicionalni. Memorijalni turnir „Duško Gligorić Bosanac” se svake godine održava krajem decembra i okuplja veliki broj klubova iz Zapadne Srbije i nadam da se da će tako biti i ove godine, kaže Savić.

Prethodni turniri ugostili poznate igrače malog fudbala

Prethodnih godina su učestvovali kako klubovi malog fudbala iz Ivanjice, tako i klubovi koji se specijalno formiraju za ovu priliku, navodi predsednik Fudbalskog saveza Opštine Ivanjica.
– Dosta poznatih igrača je prodefilovalo kroz ovaj turnir i svi oni rado dolaze da igraju mali fudbal. Među njima je i naš igrač Vidan Bojović koji je bio i reprezentativac i koji je imao bogatu igračku karijeru u malom fudbalu. On se svake godine odaziva na pozive i dolazi da učestvuje, a čak i neke ekipe u kojima je igrao dolaze na ovaj turnir, rekao je Tomislav Savić.

POSTAVI ODGOVOR