U saobraćajnoj nezgodi u Gornjem Milanovcu jedno lice teže povređeno

U saobraćajnoj nezgodi u Gornjem Milanovcu jedno lice teže povređeno

0
Ilustracija
Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda saznajemo da je vodosnabdevanje ovog jutra uredno i da nisu planirani prekidi u vodosnabdevanju. Postojeći kvar u Ulici braće Jovanović kod broja 14 biće saniran u toku prepodneva.
Zbog kvara na vodovodnoj mreži prekid u snabdevanju vodom do 10 sati imaju korisnici Ulice Jakova Obrenovića u Gornjem Milanovcu.

Elektrodistribucija

Čačanska Elektrodistribucija nastavlja radove na zameni dalekovodnog stuba u Žaočanima i Kačulicama, zbog čega će ovi potrošači bez električne energije biti danas od 09 do 15 časova.
Usled planiranih radova na izmeštanju mernih mesta bez električne energije će biti potrošači u delu Mrčajevaca, do Morave, potes Terzići od 10 do 11 sati, a od 11 do 12 časova struje neće imati u blizini etno restorana „Erić“.
– Od 12 do 13 časova bez napona će biti potrošači u delu Donje Gorevnice, potes Potok, a od 13 do 14 časova u delu Mojsinja, potes Gaj kao i meštani Donje Trepče.

Policijska uprava

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, na ulicama u Čačku i Ivanjici je u toku jučerašnjeg dana bilo mirno, dok se u Gornjem Milanovcu beleže dve saobraćajne nezgode u kojima j,e pored pričinjene materijalne štete jedno lice teže povređeno. Radarske kontrole biće do 11 sati na gradskim saobraćajnicama u Čačku a od 11 do 16 časova i od 22 časa do 02 sata iza ponoći u Mrčajevcima.

Vremenska prognoza

U danu pred nama manje vlage u vazduhu i manje šansi za popodneve pljuskove.
Biće uglavnom sunčano, a samo ponegde u planinama može biti naoblačenja sa pljuskova i grmljavinom.
Jutarnja temperatura od 15 do 20 stepeni, dnevna od 30 do 33 stepena. U Čačku sunčano. Jutarnja temperatura oko 20, maksimalna dnevna 32 stepena.
U petak pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 28 do 33 stepena.
U subotu promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 16 do 20, najviša od 26 do 30 stepeni.

Bioprognoza

Očekuju se povoljne biometeorološke prilike. Izvestan oprez savetuje se osobama sa disajnim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Savetuje se smanjena fizička aktivnost i zaštita od UV zračenja.

Hitna pomoć

U Hitnoj pomoći u Čačku lekari su u toku prethodna 24 sata pregledali 22 pacijenata, a na teren su izlazili 33 puta. U isto vreme milanovački lekari su obavili 31 ambulantni pregled i osam kućnih poseta.

Porodilište

U čačanskom porodilištu se u protekla 24 časa rodilo pet beba, tri dečaka i dve devojčice. U porodilištu u Gornjem Milanovcu rođen je jedan dečak.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR