Претрага
[rstr_selector]

У сусрет предстојећем викенду, на путевима већи број возила

У току је летња туристичка предсезона, а крај школске године и почетак другог викенда у јуну, условиће повремено већи број возила на ауто-путу ка Македонији и Грчкој, саопштено је из Оперативног центра АМСС.

На интегрисаном прелазу Табановци – Прешево на путничким терминалима нема задржавања дужих од 15 минута, али у данима предстојећег викенда на овом прелазу саобраћај може бити интензивнији.

Умерен интензитет саобраћаја је на путничким терминалима са Црном Гором и на њима се, према подацима Управе граничне полиције, не проводи више од 15 минута.

Возаче теретних возила очекују вишесатна задржавања на теретним терминалима на уласку у Хрватску, Мађарску и Бугарску.

И данас ће вожњу отежавати пљускови који у појединим крајевима Србије могу бити обилнији, а који током поподнева у сатима појачаног саобраћаја могу доносити застоје и успорену вожњу.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, због радова на уклањају одрона на магистралном путу Кокин Брод – Нова Варош, код места Негбина, саобраћај се одвија успорено једном коловозном траком наизменичним пропуштањем возила.

На деоници петља Прељина – петља Паковраће, од 7 до 15 часова изводе се радови на кошењу путног појаса, уз заузеће зауставне траке у оба смера.

У току су радови на вијадукту на обилазници око Чачка на деоници Коњевићи – Чачак, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници магистралног пута од Парменца до Овчар Бање изводе се радови на редовном одржавању, због којих се радним данима од 8 до 16 часова, саобраћај одвија уз наизменично пропуштање возила.
Према подацима Управе граничне полиције, возаче теретних возила очекују вишесатна задржавања на теретним терминалима на уласку у Хрватску, Мађарску и Бугарску.

Поделите вести