Претрага
[rstr_selector]

У току радови на поправци моста преко Сувог потока у Овчар Бањи

Због најављених пљускова и промене времена услови на путу могу отежавати вожњу, па се возачима саветује додатни опрез. Саобраћај је овог јутра умереног интензитета, а застоји су могући на деоницама на којима се изводе радови.

Јавно предузеће „Путеви Србије” најавило је да ће се од сутра до 13. јула изводити радови на зидовима тунела Трбушани, на деоници државног пута Прељина – Паковраће, и то првих 15 дана у смеру ка Прељини, а наредних 15 дана у смеру ка Паковраћу. У зони тунела Трбушани, саобраћај ће се одвијати двосмерно, слободном коловозном траком.

Од данас се изводе радови на поправци моста преко Сувог потока у Овчар Бањи, на деоници Паковраће–Кратовска стена. Изводиће се до суботе 15. јуна, ако временски услови то дозволе, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

У току су радови на кошењу банкина на делу државног пута, деоница петља Прељина – петља Паковраће, у оба смера. Обављаће се до четвртка 13. јуна, у периоду од 7 до 15 часова, а за то време ће бити затворене зауставне саобраћајне траке.

Саобраћај се двократно обуставља и на путу Ивањица – Сјеница, и то од 9 до 12 и од 13 до 16 часова. Алтернативни путни правац у смеру ка Сјеници су државни путеви из правца Новог Пазара и Нове Вароши. Актуелна је и обустава саобраћаја на деоници пута Лучани – Лис због радова на изградњи моста преко реке Бјелице у Крстацу. Алтернативни путни правац за путничка возила је локални пут у Негришорима до државног пута у Турици, док се теретна возила преусмеравају од Гуче до Лучана преко Пожеге и Ариља.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза овог јутра нема задржавања возила.

Поделите вести