U tri saobraćajne nezgode povređeno šest osoba

U tri saobraćajne nezgode povređeno šest osoba

0
Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrStanovnici Čačka jutros su uredno snabdeveni vodom s obzirom na to da nema većih kvarova kažu u čačanskom „Vodovodu“, a ukoliko imate neki problem sa vodosnabdevanjem kvar možete prijaviti na dežurni telefon 55-62-524. Uredna isporuka vode jutros se beleži i na području celog Dragačeva.
Prema informaciji iz Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“ naselje Beršići koje je noćas ostalo bez vode zbog kvara na vodovodnoj mreži, dobiće vodu do 12.00 sati, dok će od 10.00 do 12.00 sati bez vode biti deo Karađorđeve ulice od Kneza Aleksandra do Kursuline.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-cacak-malaHitna pomoć u Čačku imala je povećan broj intervencija u toku prethodna 24 sata. U ordinaciji je evidentirano 49 pregleda, dok su lekarske ekipe na teren izlazile 43 puta. U susednom Gornjem Milanovcu evidentirana su 33 ambulantna pregleda, a kućnih poseta je bilo devet. Prema rečima dežurnog lekara najviše su se javljali asmatičari i srčani bolesnici.

Biometeorološke prilike

bioprognozaUsled očekivane biometeorološke situacije svim hroničnim bolesnicima se savetuje izuzetna opreznost. Najizraženije tegobe mogu osetiti osobe sa kardiovaskularnim, respiratornim i psihičkim obolјenjima. Mogući su promenlјivo raspoloženje, smanjenje radne sposobnosti i glavobolјa. Primena adekvatne zaštite od UV zračenja i ograničenje fizičkih napora je preporuka svima. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Policijska uprava 

saobracajna-nezgoda-servis-80x80-obrPrema podacima iz Uprave čačanske saobraćajne policije, u toku prethodna 24 sata na području Čačka dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe tešeko povređene, a četiri lica su prošla sa lakšim telesnim povredama. Radarske kontrole biće na području Čačka i Ivanjice do 20.00 časova. Iz saobraćajne policije podsećaju da je pojačana kontrola saobraćaja na putevima ka Guči, kao i da će nesavesni vozači koji za volan sednu pod dejstvom alkohola biti sankcionisani.

Porodilište

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaČačansko porodilište brojnije je od juče za četiri bebe, s obzirom na to da su u toku prethodna 24 sata rođena tri dečaka i jedna devojčica.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR