[rstr_selector]

У тунелу Шарани у току су радови на замени оштећених слојева асфалта

Услови за вожњу данас ће бити захтевнији због променљивог времена са падавинама, понегде и јачим пљусковима, али и ветром који ће на југу Баната и у доњем Подунављу бити олујне јачине, саопштено је из  Оперативног центра АМСС.

Крај радне недеље доноси појачан интензитет саобраћаја на излазима из већих градова као и на путевима који воде ка туристичким дестинацијама и викенд-насељима.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на ауто-путу Милош Велики, на деоници Љиг – Таково, још данас се изводе радови на кошењу траве у разделном појасу у оба смера, а због којих ће бити заузете претицајне траке.

У тунелу Шарани су у току радови на замени оштећених слојева асфалта, због чега се саобраћај одвија двосмерно тунелом у смеру ка Београду.

На деоници магистралног пута Чачак – Кратовска стена, изводе се радови на редовном одржавању пута између Парменца и Овчар Бање. Возила се радним данима од 8 до 16 часова наизменично пропуштају, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Због радова на изградњи бензинске станице, измењен  је режим саобраћаја на деоници ауто-пута  између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду. У зони радова затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, док се на теретним чека више сати на уласку у Мађарску и Хрватску.

Поделите вести