[rstr_selector]

Uhapšen serijski provalnik koji je obijao vikendice na Zlatiboru

Policijski službenici Policijske uprave u Užicu i Policijske stanice u Čajetini, saslušali su u svojstvu osumnjičenog N.A.(33) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela teška krađa, jedno krivično delo teška krađa u pokušaju i dva krivična dela krađa na teritoriji opštine Čajetina.

Osumnjičeni je u periodu od kraja 2013. do aprila ove godine, obijao vikendice u Sirogojnu i Mušvetama, odakle je protivpravno prisvojio zlatan nakit, skuter i drugo .

Osumnjičeni je takođe, izvršio još četiri krivična dela na Zlatiboru i u Čajetini, na štetu butika i trafika. Iz prodajnih objekata prisvajao je naočare, alkoholna pića, cigarete i konditorske proizvode, garderobu i novac.

Kod osumnjičenog je pronađen deo prisvojenih predmeta koji su uz potvrdu privremeno oduzeti i vraćeni vlasnicima. Vrednost otuđenih predmeta je oko 600.000 dinara.

U toku rada, došlo se do saznanja da je imenovani vršio krivična dela i na području Beograda, pa je isti predat policijskim službenicima Policijske uprave u Beogradu u cilju rasvetljavanja krivičnih dela i pronalaska otuđenih predmeta.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018