Uhapšene Požežanke zbog šverca droge

Uhapšene Požežanke zbog šverca droge

Osumnjičene su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima

0

Čačanska policija je uhapsila S. P. (1972) i A. P. (1994) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara u Mrčajevcima. Tom prilikom su uhapšeni M. J. (1977) i Z. M. (1975) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru „pasata“ prevozili drogu upakovanu u 52 paketa.

Od osumnjičenih oduzeto i šest automobila 

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P., a koji je izvršen u saradnji sa policijom u Užicu, pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedene tužiocu.

POSTAVI ODGOVOR