[rstr_selector]

Uhapšeni kradljivci automobila

U organizovanoj akciji kriminalističke policije, juče su u Čačku uhapšena četiri lica osumnjičena da su na području Čačka, Kragujevca i Lučana otuđili devet vozila.

Mera zadržavanja određena je Predragu Kovačeviću (1962), Vojkanu Petroviću (1987), Draganu Markoviću (1987) i Darku Đukiću (1986), svi iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Njihova meta bila su vozila marke “golf“ i “dačia logan“.

Osumnjičeni su, prema prethodnom dogovoru, u toku noći, krali najpre vozila marke “golf“, a potom i “dačia loga“. Oni su do radionice osumnjičenog Predraga Kovačevića dolazili tako što su ukradenim golfom šlepali ukradeno vozilo “dačia logan“. Osumnjičeni Kovačević je ova vozila plaćao po 600 evra, a potom ih demontirao i prodavao u delovima.

Prilikom pretresa policija je u njegovoj radionici pronašla dve “dačie“ od kojih je jedna bila delimično demontirana, kao i delove isečene školjke od trećeg vozila. Takođe, policija je pronašla i pet “golfova“ koje su osumnjičeni ostavljali na različitim lokacijama nakon izvršenja krivičnog dela. Sva pronađena vozila vraćena su vlasnicima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018