Претрага
[rstr_selector]

Ulica Aleksija Milenkovića od juče bez vode

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda od juče popodne je zatvorena voda u Ulici Aleksija Milenkovića u Ljubiću gde je došlo do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodneva, nakon čega se očekuje da će vodosnabdevanje biti normalizovano. U ostalim delovima grada nema kvarova, kao ni planiranih isključenja vode.

Bioprognoza

Očekuju se relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Kod osetlјivih osoba su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje opreznost.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u toku prethodna 24 sata intervenisala 43 puta na terenu, a 30 pregleda je evidentirano u ordinaciji. U Ivanjici je bilo 50 hitnih intervencija od kojih 44 u ordinaciji, a šest na terenu. Najmanje posla bilo je za milanovačke lekare koji su u ordinaciji pregledali 11 pacijenata, a obavili su i devet kućnih poseta.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave, u Čačku se u toku jučerašnjeg dana dogodila jedna saobrćajna nezgoda u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima jučerašnji dan je prošao bez saobraćajnih nezgoda na putevima. Radarske kontrole za danas nisu planirane.

Stanje na putevima

Meteorolozi za danas najavljuju kišu koja će u nižim predelima preći u susnežicu, i sneg u planinskim predelima, a niske jutarnje temperature pretvaraju vlažne deonice u led ili poledicu na koju upozoravaju vozače iz Auto-moto saveza Srbije. Magla i sumaglica smanjuju vidljivost i utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, a oscilacije u temperaturi pored mokrih kolovoza i poledice donose i odrone na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, u planinskim predelima, a ima ih na ulazu i izlau iz tunela. Poslednijih dana učesatli su na području pored Ibra, na delu između Kraljevia i Raške, na Đerdapskoj magistrali, kao i kroz Grdeličku, Sićevačku i Drinsku klisuru.

 

 

 

 

Поделите вести