Претрага
[rstr_selector]

Ulica Ratka Parezanovića bez vode, deo Lomine bez struje

Elektrosnabdevanje

eps malaU čačanskoj Elektrodistribuciji kažu da će od 9.00 do 14.00 časova bez struje biti deo Lomine ulice od Autobuske stanice do Hajduk Veljkove ulice.
U Ivanjici će zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži od 09.00 do 15.00 časova bez struje biti Radaljevo polje od Pejovića ka Prilikama i deo Prilika oko zadruge i polje prema Satelitskoj Stanici preko Moravice.
Na području Gornjeg Milanovca od 9.00 do 16.00h planira se isključenje u Majdanu na izvodu prema školi, od 09.00 do 14.00 časova bez struje će biti potrošači u Pranjanima od „Umke“ prema Gojnoj Gori, a od 10.00 do 12.00 sati sa mreže će biti isključena trafo stanica „Tunel Savinac“ na Savincu.
Iz pogona Elektrodistribucije u Guči su najavili da će do 31. decembra svakog dana od 7.00 do 16.00 časova bez električne energije biti stanovnici zaseoka Simeunovići u Turici zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže.

Vodosnabdevanje

voda servis malaPrema informaciji iz čačanskog Vodovoda u Ulici Ratka Parezanovića došlo je do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodnea pa se očekuje da će najkasnije do 12 sati u ulici biti normalizovano snadbevanje vodom. U ostalim delovima grada snadbevanje vodom je redovno.
U Gornjem Milanovcu od 8.00 do 12.00 sati zbog neophodnih radova na saniranju kvara isporuka vode će biti obustavljena u ulicama Jovanke Radaković, na Lunjevačkom putu i u Ulici Kej Kosovskih Božura.
Iz JKP Komunalno u Ivanjici obaveštavaju da će zbog radova na saniranju kvarova na vodovodnoj mreže od 9.30 do 10.30 sati bez vode biti Ulica Miljka Savića od Karanovog mosta do novog mosta na Kušićanu.

Porodilište

porodiliste malaU porodlištu čačanske bolnice 25. decembarskog dana rođene su dve bebe, dečak i devojčica.

Uprava saobraćajne policije
policija-servis
Tokom vikenda u Čačku se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila lakše telesne povrede, u Gornjem Milanovcu su evidentirane dve u kojima je jedna osoba teško povređena, a u saobrćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ivanjici pored pričinjene materijalne štete niko od putnika nije povređen. Pripadnici saobraćajne policije zaduđeni za kontrolu brzine kretanja vozila biće u Preljini tokom popodneva i to od 14 do 16 časova.
Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari u Hitnoj pomoći u Čačku su imali više poziva za intervencije na terenu pa su tako u toku prethodna 24 sata obavili 53 kućne posete, a u ordinaciji su obavili 32 pregleda. U Gornjem Milanovcu obrnuta situacija pa su lekari u stanici Hitne pomoći pregledali 58 pacijenata, a kućnih poseta je bilo 11, dok su ivanjički lekari imali 42 hitne intervencije.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2
Očekivane biometeorološke prilike mogu relativno nepovolјno uticati na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa respiratornim i kardiovaskularnim obolјenjima. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Savetuje se adekvatno odevanje, kao i oprez u saobraćaju.

Поделите вести