[rstr_selector]

Ulice Radiše Poštića i Živote Mladenovića bez vode

Vodosnabdevanje

slavina-servis-obrPrema informaciji iz čačanskog Vodovoda jutros su registrovana dva kvara koja su nastala usled pucanja vodovodnih cevi. Jedan je u Ulici Radiše Poštića kod broja 12, a dugi u Ulici Živote Mladenovića u Ljubiću. Dežurne ekipe Vodovoda će u toku pre podneva raditi na saniranju ovih kvarova i očekuje se da će normalno vodosnabdevanje biti uspostavljeno do 12 sati. U Gornjem MIlanovcu je uredna isporuka vode.

Elektrosnabdevanje

eps malaSnabdevanje strujom u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i na području Dragačeva ove nedelje je uredno. Svi dalekovodi su pod naponom, a sitniji kvarovi na niskonaponskoj mreži se otklanjaju po pozivu građana bez dužih prekida u isporuci električne energije.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaHitna pomoć u Čačku intervenisala je 42 puta na terenu u toku prethodna 24 sata, a u isto vreme lekari su u ordinaciji pregledali 25 pacijenata. U Hitnoj pomoći u Gornjem Milanovcu lekari su imali znatno manje posla, obavili su 15 ambulantnih pregleda i 7 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć na terenu intervenisala 6 puta, a u ordinaciji je evidentirano 65 pregleda.

Biometeorološke prilike

bioprognoza malaBiometeorološke prilike i dalјe će imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih. Posebna opreznost savetuje se cerebrovaskularnim bolesnicima, osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i reumatskih bolova. Zbog niskih temperatura neophodno je adekvatno odevanje. U saobraćaju se preporučuje dodatan oprez.

Porodilište

porodiliste malaU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su dve devojčice, a u Gornjem Milanovcu je rođen jedan dečak.

 

Saobraćajna policija

radarska-kontrola malaU toku prethodna 24 sata u Čačku su se dogodile dve saobraćajne nezgode, a u Gornjem Milanovcu je evidentirana jedna. Prema podacima iz čačanske saobraćajne policije u ovim saobraćajnim nezgodama nije bilo povređenih putnika. Radarske kontrole danas će do 16.00 časova biti na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

 

Поделите вести