[rstr_selector]

Uobičajen broj intervencije ekipa Hitne pomoći

Vodosnabdevanje

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjePrema informaciji iz čačanskog vodovoda, kvarova na vodovodnoj mreži ima ali nisu većeg obima pa neće biti zatvaranja vode za vreme radova na njihovom saniranju. U Gornjem Milanovcu će do 12 sati doći do prekida u snabdevanju vodom u naselju Mlavkovac i delu Kursuline ulice od Ulice Vuka Karadžića do  Miloša Velikog.

Bioprognoza

bioprognozaPovolјan uticaj biometeorološke situacija na većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Preporučuje se uzimanje redovne terapije, umerena aktivnost i slojevito oblačenje u skladu sa dnevnom temperaturom vazduha.

Hitna pomoć

hitna-pomocU hitnim medicinskim službama u Čačku, Gornjem Milanovcu i Ivanjici lekari su imali uobičajen obim posla u toku prethodna 24 sata. Nešto manje  intervencija je bilo u Gornjem Milanovcu gde su lekari obavili 17 ambulantnih pregleda i pet kućnih poseta. Čačanska Hitna pomoć je obavila 45 pregleda u ordinaciji i 38 kućnih poseta, a ivanjički lekari su u ordinaciji pregledali 60 pacijenata a na terenu su intervenisali četiri puta.

Porodilište

porodiliste malaU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe, tri devojčice i jedan dečak, a u Gornjem Milanovcu je rođena jedna beba, i to devojčica.

Policijska uprava

policijaU toku jučerašnjeg dana u Čačku su evidentirane dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe od kojih je jedna zadobila zadobila teške telesne povrede. Radarske kontrole biće do 11.00 sati u Zablaću, do 12.00 u Bresnici, a od 16.00 do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama.

Поделите вести