Uobičajen broj pregleda u Hitnoj pomoći

Uobičajen broj pregleda u Hitnoj pomoći

0
Hitna pomoć

Lekari čačanske Hitne pomoći su tokom jučerašnjeg dana pregledali 91 pacijenta, od tog broja 45 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 46 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su obavile 39 ambulantnih pregleda i sedam kućnih poseta.

Bioprognoza

Danas se očekuje relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa oboljenjima srca. Glavobolja i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se pridržavanje saveta lekara, umerena fizička aktivnost i primena adekvatne zaštite od UV zračenja.

Porodilište

U prethodna 24 sata u porodilištu Opšte bolnice u Čačku rođen je jedan dečak, dok je u Gornjem Milanovcu, u istom vremenskom periodu, rođena devojčica.

Vodosnabdevanje

U Gornjem Milanovcu u Radničkoj ulici došlo je do kvara na vodovodnoj mreži, a radovi na popravci bi trebalo da budu završeni do 13.00 časova, kažu iz nadležnog preduzeća. Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda”, snabdevanje vodom je jutros uredno, a nema ni planiranih radova zbog kojih bi voda u toku dana morala da bude zatvarana.

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, juče se u Mrčajevcima dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR