Претрага
[rstr_selector]

Uredno snabdevanje strujom i vodom

Elektrosnabdevanje

struja-1-servis-obrPrema informaciji iz Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu danas će od 9.00 do 11.00 sati bez električne energije biti deo potrošača u Svračkovcima od „Spektra„ prema Sastavcima. Od 9.00 do 14.00 časova struju neće imati jedan drugi deo Svračkovaca i to od Sastavaka prema brdu. Nadležni u Elektrodistribuciji Guča saopštili su ovog jutra da će bez električne energije danas od 10.30 do 11.30 biti stanovnici Turice, Tijanja, Skoka u Zeokama, kao i Jaćimovići i Blagojevići u Puhovu. Stanovnici Čačka i Ivanjice strujom bi danas trebalo da budu uredno snabdeveni.

Vodosnabdevanje

voda servis malaJavno komunalno preduzeće „Vodovod“ Čačak i nadležna komunalna preduzeća u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima saopštili su ovog jutra da na vodovodnim sistemima nema kvarova, niti će u toku dana biti radova zbog kojih bi voda bili isključivana.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrIsporuka toplotne energije na području Moravičkog okruga je redovna. Prema informacijama iz toplana u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima nema kvarova na sistemu daljinskog grejanja, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi grejanje moralo biti isključeno.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku u prethodna 24 časa pregledali su 33 pacijenata u ordinaciji i još 40 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu, u istom vremenskom periodu, obavili su 16 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 64 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-servis-obrUsled očekivane biometeorološke situacije astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima se i dalјe savetuje izvesna opreznost. Reumatski bolovi, razdražlјivost i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Neophodan je dodatan oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

beba-1-servis-obr Prvi dan decembra obeležiće tri vesti iz dva porodilišta u okrugu. Toliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u poslednja 24 časa. U porodilištu u Čačku rođeni su jedan dečak i jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu na svet je došla jedna devojčica.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema informaciji iz Policijske uprave u Čačku, na teritoriji Moravičkog okruga u toku protekla 24 časa nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja od 10.00 do 16.00 časova na području Ivanjice.

Zbog povećanog broja zahteva za nove lične karte, Policijska uprava u Čačku obaveštava građane da od danas do 31. decembra uvodi celodnevno radno vreme. U sedištu Policijske uprave u Čačku i policijskim stanicama u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Guči radiće se svakog radnog dana, i subotom i nedeljom od 07,00 do 20,00 časova, saopšteno je iz čačanske Policijske uprave.

Поделите вести