Uredno vodosnabdevanje na području okruga

Uredno vodosnabdevanje na području okruga

0

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrPrema informaciji iz čačanskog „Vodovoda“, u svim delovima vodosistema kojima ovo preduzeće upravlja snadbevanje vodom je redovno. U Gornjem Milanovcu će do 12.00 sati bez vode i danas biti potrošači u Ulici Petra Kočića zbog radova na vodovodnoj mreži, dok u Komunalnom preduzeću u Lučanima i ovog jutra kažu da u zoni njihove nadležnosti nema kvarova, a da u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda bila planski isključena.

Hitan pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 30 pacijenata i još 50 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 40 ambulantnih pregleda i 7 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 62 puta od čega 8 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-servis-obrDanas će biti nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa kardiovaskularnim tegobama. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kod meteoropata. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana koncentracija.

Porodilište

beba-servis-80x80U dva okružna porodilišta u toku proteklog dana i noći rođeno je sedam beba. To je ujedno i broj koji nam pokazuje koliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođene su tri devojčice i tri dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedan dečak.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku u prethodna 24 časa na putevima u Moravičkom okrugu dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to na području Čačka i u njoj su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja u Čačku u toku celog dana i noći do 06.00 narednog jutra, od 09.00 do 19.00 časova u Ivanjici i od 16.00 do 19.00 u Guči.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR