[rstr_selector]
Ilustracija

Uredno vodosnabdevanje u Čačku

vodaVodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku nema kvarova, a radovi koje će izvoditi radnici Vodovoda neće usloviti isključenja vode. Na području Gornjeg Milanovca zbog kvara na vodovodnoj mreži do 12.00 sati bez vode će biti Vrnčani, do 13.00 Neškovića naselje, a do 14.00 časova ulice Vuka Karadžića, Proleterskih brigada i Rada Končara.

hitna-pomocHitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u toku prethodna 24 sata pregledali 33 pacijenta u ordinaciji i još 37 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 28 ambulantnih pregleda i osam kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć imala 66 intervencija od kojih su četiri bile na terenu.

bioprognoza_1Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija danas može pogodovati hronično obolelima. Ipak, osobama sa respiratornim i kardiovaskularnim oboljenjima savetuje se da smanje fizičke napore i pridržavaju se saveta lekara. Kod meteoropata moguća je malaksalost i loša koncentracija.

bebee-servis-obrPorodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je pet beba, i to četiri devojčice i jedan dečak. U Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu nije bilo porođaja.

policijaPolicijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okruguu toku jučerašnjeg dana dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to u Čačku u kojoj su dve osobe lakše povređene. Radarske kontrole biće od 12.00 do 15.00 časova u Parmencu, od 16.00 do 19.00 u Majdanu, a do 22.00 časa kontrola brzine kretanja vozila planirana je na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

Поделите вести