[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Uredno vodosnabdevanje u Čačku

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjeVodovod

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda” u toku dana ne bi trebalo da bude radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. U Gornjem Milanovcu su do 14 časova mogući povremeni prekidi u snabdevanju vodom u delu naselja Brusnica.

hitna-pomocHitna pomoć
Hitna pomoć u Čačku u toku prethodna 24 sata intervenisala je 84 puta, od tog broja 38 pregleda su obavljena u ordinaciji, a 46 na terenu. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 28 intervencija od kojih je 27 u ambulanti, a jedna na terenu. U ivanjičkoj Hitnoj pomoći lekari su pregledali su 53 pacijenata u ordinaciji i obavili su 7 kućnih poseta.
bio-prognoza-2-servis-obrBioprognoza
Danas se očekuju relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim teskobama. Adekvatna zaštita od UV zračenja je neophodna. Preporučuje se i povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

bebee-servis-obrPorodilište

U porodilištu Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata rođene su tri bebe, dva dečaka i jedna devojčica. U Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu nije bilo porođaja.
policijaPolicijska uprava

Prema podacima čačanske Policijske uprave u Čačku se u prethodna 24 sata dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih. Radarske kontrole biće do 22.00 časa na području grada.

Поделите вести