Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija

Uredno vodosnabdevanje u Čačku, delovi Gornjeg Milanovca bez vode

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjeVodovod

U Čačku je vodosnabdevanje i danas uredno. Prema informaciji iz „Vodovoda”, nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana ne bi trebalo da bude ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. U Gornjem Milanovcu će zbog kvarova na vodovodnoj mreži doći do prekida u snabdevanju vodom u delu naselja Parac do 12.00 časova, kao i u Solunskoj i ulici Sremskog fronta, do 14.00 časova.

hitna-pomocHitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku u toku prethodna 24 sata pregledala je 32 pacijenta u ordinaciji i 38 na terenu. U Gornjem Milanovcu evidentirano je 26 intervencija, od kojih je 16 ambulantnih, a 10 na terenu.

bio-prognoza-2-servis-obrBioprognoza

Danas se očekuju relativno povolјne biometeorološke prilike za hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim obolјenjima. Meteoropatske reakcije mogu se javiti u formi slabije koncentracije i pospanosti. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

policijaPolicijska uprava

Prema informaciji iz čačanske Policijske uprave, u prethodna 24 sata dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u Čačku u kojoj nije bilo povređenih. Radarske kontrole biće u Majdanu do 14.00 časova, a na teritoriji Čačka do 22.00 časa.

stanje-na-putevimaStanje na putevima

Saobraćaj je umerenog intenziteta ovog jutra, a posle podne se očekuje veći broj vozila na putevima širom zemlje usled vikenda koji nam predstoji. Na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci saobraćaj je već znatno pojačanog intenziteta i putnička vozila čekaju oko 3 sata. Takođe, na ulazu u zemlju zabeležen je veći broj vozila. Još danas vozače očekuje naizmenično propuštanje vozila na deonici puta Požega-Divljaka, a isti režim saobraćaja kao i završetak radova očekuje se na deonici Guča-Ivanjica i Cerovac-Rača.

Поделите вести