Претрага
[rstr_selector]

Uredno vodosnabdevanje u Čačku i Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrPrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“, ovog jutra nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana, pa je vodosnabdevanje ocenjeno kao uredno. Iste informacije dobili smo i u gornjomilanovačkom komunalnom preduzeću gde su potvrdili da vodosistemi u njihovoj nadležnosti funkcionišu bez problema što obezbeđuje urednu snabdevenost građana vodom.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 36 pacijenata i još 39 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 24 ambulantna pregleda i 9 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 60 puta od čega 4 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-5-servis-obrRelativno nepovolјne biometeorološke prilike danas će usloviti uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u formi glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. Oprez učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

beba-servis-80x80U porodilištu u Čačku rođene su dve devojčice i tri dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedna devojčica.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, u prethodna 24 časa na putevima u Moravičkom okrugu dogodile su se tri saobraćajne nezgode. U nezgodi koja se dogodila na području Čačka lakše je povređena jedna, dok u nezgodama koje su se dogodila u Lučanima i Gornjem Milanovcu nije bilo povređenih osoba. Radari će danas brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati prema sledećem rasporedu: do 10.00 u Mrčajevcima, 10.00 do 14.00 u Lipnici, 14.00-22.00 u Parmencu, 22.00-06.00 na gradskim saobraćajnicama u Čačku i od 6.00 do 24.00 u Gornjem Milanovcu.

Поделите вести