Претрага
[rstr_selector]

Uskoro asfaltiranje prve deonice puta kroz Vrnčane

Prva deonica puta kroz Vrnčane, koji od tunela u Ovčar Banji vodi ka vrhu Kablara, trebalo bi da bude asfaltirana na samom početku ovogodišnje građevinske sezone. Kako kaže Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka za mesnu samoupravu i infrastrukturu, predmer, predračun, projekat i građevinska dozvola su spremni i očekuje se raspisivanje javne nabavke.

– Predračunska vrednost za izvođenje ovih radova je oko 121 milion dinara, od čega je Grad izdvojio 68 miliona. Radi se o dužini od 2,5 kilometara, od skretanja sa magistralnog puta posle tunela u Ovčar Banji, ka vidikovcu na Kablaru. To je polovina deonice tog puta, a nastavak projektovanja te saobraćajnice očekuje nas tokom ove godine, kaže Bojović.

Obezbeđena sredstva za radove u Preljini 

Osim ovih, Bojović najavljuje i radove na rekonstrukciji Ulice Veselina Milekića, pored Gradskog parka i nastavak druge faze radova na takozvanoj servisnoj saobraćajnici u budućoj industrijskoj zoni u Preljini. On navodi da su za radove u Preljini već obezbeđena sredstva i potpisan ugovor sa izvođačem radova.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *