Претрага
[rstr_selector]

Uskoro nova parkirališta za bicikle

U narednih mesec dana pojedine lokacije u Čačku biće opremljene takozvanim “češljevima” koji služe za parkiranje bicikala. Ubuduće, biciklisti će svoje dvotočkaše bezbedno moći da ostave na parkinzima koji će biti postavljeni na tri lokacije, u centru grada, na gradskoj plaži i ispred Policijske uprave.

Zoran Blagojević, direktor “Parking servisa”, kaže da će parkirališta biti obezbeđena preko preduzeća kojim on rukovodi, kao i kroz projekat “Vozi bicikl, živi zdravo i kvalitetno”.

– Mi već imamo to u planu da pored same naplate parkiranja i vizuelno napravimo da grad izgleda lepše, a siguran sam da će se u skorije vreme i čuti i videti o čemu je reč. U tom spravcu, mi želimo i da učestvujemo prilikom postavljanja određenih češljeva za parkiranje bicikli. Naravno uz napomenu da se parkiranje neće naplaćivati. Mi bismo obezbedili jedan broj tih češljeva da naši sugrađani mogu da parkiraju svoje bicikle i vežu za te češljeve, a ne za drvored. Sve lokacije na kojima će parkirališta za bicikle biti uređena, biće pokrivena video nadzorom i rasvetom, pa građani neće morati da strepe da li će svoju biciklu naći na mestu gde su je ostavili – izjavio je Zoran Blagojević.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *