Uskoro se završavaju radovi na zameni azbestnih cevi u delu Ivanjice

Uskoro se završavaju radovi na zameni azbestnih cevi u delu Ivanjice

Domaćinstva koja se nalaze u delu Ivanjice obuhvaćenim radovima više neće imati azbestne cevi, a ugrađeni su i dodatni ventili, pa u slučaju kvarova nema potrebe zatvarati ceo kvart, objašnjavaju iz ivanjičkog komunalnog preduzeća

0
Foto: Dženarika Info

Zamena azbestnih cevi u četiri ulice u centru Ivanjice trebalo bi da bude završena za 20-ak dana. Vladimir Bojanović, direktor ivanjičkog komunalnog preduzeća, kaže da je sa lokalnom samoupravom dogovoreno da se te ulice nakon radova koje je izveo Srbijagas, ne asfaltiraju, već da se sačeka da JKP „Komunalno“ izvrši zamenu starih vodovodnih cevi.
– Prema našem planu radi se zamena cevi za 94 kuće u ulicama Braće Rajković, Milana Mihailovića, Vukadina Stojanovića i Perse Rajević. U saradnji sa lokalnom samoupravom i Srbijagasom, dogovorili smo se da se ulice ne asfaltiraju nakon raskopavanja zbog uvođenja gasa, već da se sa tim radovima sačeka, kako bi mi završili naše radove jer u tom delu stoje azbestne cevi. Do sada smo uradili oko 70% posla, završavamo u Ulici Braće Rajković, ostalo je još nekoliko  kuća i jedan krak u Ulici Milana Mihailovića. Ja se nadam da ćemo to  u narednih 15 do 20 dana da završimo, u zavisnosti od vremenskih uslova. Domaćinstva koja se nalaze u tom delu grada više neće imati azbestne cevi, a ugradili smo i dodatne ventile, da u slučaju nekih problema i kvarova ne moramo da zatvaramo ceo kvart, već će se pojedinačno po ulicama zatvarati voda, rekao je Vladimir Bojanović.

POSTAVI ODGOVOR