Претрага
[rstr_selector]

Услови за путовање добри, опрез се саветује у брдско-планинским пределима због мокрих коловоза

АМСС је саопштио да возаче данас очекују добри услови за путовање, а коловози могу бити влажни у брдско-планинским пределима где се очекују краткотрајни пљускови. Саобраћај је умереног интензитета, а због радова на појединим деоницама може бити успорен, док се на другим користе обилазни путеви.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, јуче су почели радови на рехабилитацији деонице магистралног пута Златибор – Борова Глава, а трајаће до краја године. На овој деоници, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима.

Због радова је обустављен саобраћај на деоници регионалног пута који од петље Таково води до Горњег Милановца, обилазни пут води преко Бруснице или Клатичева, а до Горњег Милановца се може и преко петље Љиг.

Данас и сутра на деоници Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармовац, због радова на асфалтирању коловоза саобраћај ће бити обустављен од 7 до 17 часова. Возачи могу користити обилазни пут који од Кокиног Брода води преко Бистрице и Прибоја.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза задржавања нису дужа од 20 минута, а на теретним терминалима са Хрватском и Мађарском радним данима задржавања су често вишесатна.

Поделите вести