[rstr_selector]

Услови за вожњу повољни, измењен режим саобраћаја на деоницама на којима се изводе радови

Услови за вожњу ће и данас бити прави летњи, уз донекле пријатнију, нижу температуру у односу на претходне дане. Магла је могућа током јутра и вечери на деоницама поред река, као и кроз усеке и клисуре, па се возачима саветује да прилагоде брзину условима на путу.

Према информацијама из Управе граничне полиције, и поред појачаног саобраћаја, на нашим граничним прелазима задржавања овог јутра нису дужа од 30 минута, али се повремено дужа чекања могу очекивати у току поподнева на прелазима Хоргош, Батровци, Градина, Прешево и Гостун.

Повремени застоји и спорија вожња су могући на деоницама на којима се изводе радови, а на којима се саобраћај преусмерава алтернативним правцима или се одвија уз наизменично пропуштање возила, поручују из ЈП Путеви  Србије.

Актуелни су радови на државном путу, деоница Паковраће – Прељина у смеру ка Прељини, и на деоници Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, па се возила на овим деоницама, до поподневних сати, пропуштају наизменично.

Исти је режим на мосту преко реке Деспотовице у Брђанима, као и на деоници пута Чачак-Горичани, где је због радова кретање возила успорено и регулисано саобраћајном сигнализацијом.

Измењен режим саобраћаја, уз наизменично пропуштање возила, на снази је у Горњој Горевници, на деоници пута Брезна-Трбушани, због извођења радова на санацији моста преко Горевничке реке.

Поделите вести