Претрага
[rstr_selector]

Успорен саобраћај на деоници Пожега-Косјерић због радова на одржавању

Овај викенд ће обележити појачан саобраћај с обзиром на то да се налазимо у јеку туристичке сезоне и да се очекује још једна смена туриста. Због високих температура возачима се саветује опрезнија вожња уз чешће паузе, као и више стрпљења на деоницама где се спорије пролази због радова.

У зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега измењен је саобраћај и брзина кретања је ограничена. На деоници Мрчајевци – Краљево, код Адрана,  саобраћај се одвија преко привремене девијације према постављеној саобраћајној сигнализацији, а због радова на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима, саобраћај се од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафора.

Радови се изводе на магистрали која води ка Црној Гори преко Рашке, Новог Пазара и Рибарића, двократних обустава данас нема, али се на појединим местима возила крећу наизменичним пропуштањем.

На деоници Пожега – Косјерић изводе се радови на одржавању, а саобраћај се одвија према постављеној сигнализацији, али успорено.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на граничном прелазу Батровци теретна возила на излазу из Србије чекају сат времена, а на Хоргошу два сата.

Путничка возила и аутобуси на Градини на излазу чекају сат времена, на улазу пола сата, а на Прешеву се путничка возила и аутобуси на излазу задржавају око сат времена.

На граничном прелазу Гостун, на излазу, задржавање за путничка возила је око пола сата.

Поделите вести