Usporen saobraćaj u delu ulice Dr Dragiše Mišovića od bolnice ka gradu

Usporen saobraćaj u delu ulice Dr Dragiše Mišovića od bolnice ka gradu

0
Foto: Arhiva Dženarika Info

Stanje na putevima

Uslovi u kojima će se saobraćaj i danas odvijati biće dobri. U saobraćaju van gradova učestvuje umeren broj vozila, međutim vozače očekuju povremene izmene u saobraćaju zbog radova kojih ima na gotovo svim važnijim i frekventnijim putevima, a na pojedinim su mogući i kraći zastoji.
Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Dr Dragiše Mišovića na raskrsnici sa Ulicom 7 u Čačku od danas će za saobraćaj biti zatvorena desna kolovozna traka u ulici Dr Dragiše Mišovića , iz pravca bolnice ka gradu. U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj siganlizaciji.
Zbog radova na ugradnji putno meteoroloških stanica na državnom putu Raška – Kuti – Novi Pazar – Banja u smeru Kraljevo – Novi Pazar, do 17 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, dok su na teretnim ona uobičajena i kreću se od 60 do 120 minuta.

Vodosnabdevanje

Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici 7povremeno će dolaziti do isključenja vode u delu ulice. Radovi na zameni pocinkovanih priključaka na raskrsnici ulica Žike Lukića i Obilićeve usloviće isključenje vode dok traju radovi.
U Obilićevoj ulici kod „Starog grada“ biće saniran kvar na vodovodnoj mreži uz povremeno redukovanje u snabdevanju vodom, a na lokaciji kod firme „Elektrovat“ zbog radova na zameni vodovodne linije takođe je moguće kratkotrajno redukovanje u snabdevanju vodom.
Cisterne sa pijaćom vodom su i dalje u Gornjoj Trepči, zbog dezinfekcije rezervoara.
u Gornjem Milanovcu zbog kvarova na vodovodnoj mreži prekid u snabdevanju vodom imaće potrošači u Nušićevoj ulici od 8 do 12 časova,
u Ulici Natalije Carević, od 8 do 10 časova i u naselju Jasen (viša zona), u periodu od 11 do 13 časova.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona od 09:00 do 17:00 časova bez električne energije biće potrošači u Katrzi zaseok Tošići, a radovi će se nastaviti u petak.
Zbog radova na izmeštanju mernih mesta od 08:00 do 12:00 bez el energije će biti potrošači u Mojsinju zaseok Gaj za Novakoviće, od 08:00 do 14:00 potrošači u delu Prislonice, naselje Radoševića kosa, a od 13:00 do 15:00
bez el energije će biti potrošači u Parmencu ulica 14.
Na području Dragačeva Radovi na rekonstrukciji nisko naponske mreže u Stanojevićima prema groblju u Gornjoj Kravarici izvodiće se od danas do 23. septembra u vremenu od 07.00 do17.00 časova.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike mogu imati povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i nervno labilnim bolesnicima. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu umora i pospanosti.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 58 intervencija. Od toga 20 u ordinaciji, a 38 na terenu. MIlanovački lekari imali su 28 hitnih intervencija od kojih 23 u stanici hitne pomoći, a pet na terenu.

Policijska uprava

U Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede. U Gornjem Milanovcu, Guči, Lučanima i Ivanjici nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 12 sati u Preljini, od 12.00 do 16.00 časova u Mrčajevcima, a od 22.00 do 02.00h na gradskom području.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR