Претрага
[rstr_selector]

Veliki broj radova na elektromreži

Elektrosnabdevanje

struja-servis-obrPrema informaciji iz Elektrodistribucije Čačak danas će bez struje od 8.00 do 16.00 časova biti naselje oko „Auto Čačka“ zbog radova u trafostanici. Sutra će zbog radova u trafostanici bez električne energije biće kupci u Ulici Ključkoj oko stare prodavnice “Partizan”, Ljubić polju – potes Rastoke, u Konjevićima – u polju i oko stare kafane i u Preljinskoj Baluzi od 10:00 -13:00 časova. Iz Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu za danas su najavljeni radovi od 9.00 do 16.00 časova u gornjem kraju Ljevaje. Prema najavi iz ivanjičke Elektrodistribucije sutra će od 15.00 do 16.00 časova, zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, bez struje biti stanari zgrade državne apoteke, a u ponedeljak od 8.00 do 14.30 stanovnici Ulice Nikole Rabrenovića.  Na području Dragačeva nema  najave isključenja ni za danas, ni za naredne dane, a nema ni prijavljenih kvarova.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrDežurna služba čačanskog „Vodovoda“ jutros je saopštila da je zbog kvara na vodovodnom sistemu bez vode deo Nemanjine ulice. Ekipe su na terenu i otklanjanje kvara očekuje se u prepodnevnim satima. Kako saznajemo u dežurnim službama u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Guči, vodosnabdevanje je uredno, bez kvarova i planskih isključenja.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrKako javljaju iz JKP „Čačak“, danas će od 9 sati bez grejanja biti stanari „Prosvetinog“ solitera, kao i Ljubićske ulice bb, ali i Ljubićske 5 i 7 zbog radova na izgradnji nove kotlarnice. Očekuje se da grejanje ponovo bude uključeno u poslepodnevnim satima. U ostale delove Čačka, kao i Gornjeg Milanovca i Guče toplotna energija se isporučuje bez problema.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrU Hitnoj pomoć u Čačku u toku prethodna 24 časa lekari su u ordinaciji pregledali 41 pacijenata i isti broj puta izlazili na teren. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile su 31 ambulantni pregled i 13 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 39 puta, od čega 3 na terenu, a jedan pacijent je prevezen na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Čačku.

Biometeorološka prognoza

Basic RGBBiometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe. Izvesna opreznost se savetuje osobama sa disajnim tegobama u jutarnjim satima. Moguća je pojava glavobolјe u blažoj formi. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

Porodilište

bebee-servis-obrPrvi dan vikenda obeležiće četiri vesti iz dva porodilišta u okrugu. Te četiri vesti ujedno označavaju i broj novih stanovnika Moravičkog okruga. U čačanskom porodilištu u toku proteklog dana i noći rođena su dva dečaka i dve devojčice, dok u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema podacima Saobraćajne policije u Čačku, na području Moravičkog okruga u prethodna 24 časa dogodile su se dve saobraćajne nezgode, jedna u Čačku i jedna u Lučanima. U nezgodi u Čačku nije bilo povređenih, dok su u Lučanima tri osobe zadobile lake telesne povrede. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja prema sledećem rasporedu: 7.00-14.00 Čačak, 14.00-18.00 deonica Čačak-Preljina i od 8.00 do 16.00 područje Ivanjice. Ujedno, podsećamo na radove na rehabilitaciji kolovoza koji se i danas izvode u Ulici Braće Kovačevića (od raskrsnice „Rampa“ do „Dva jelena“), zbog čega će biti obustavljen saobraćaj u oba smera u periodu od 07.00 do 20.00. Saobraćaj će biti preusmeren privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Поделите вести