Velimir Ilić: Bićemo konstruktivna opozicija svakoj vlasti

Velimir Ilić: Bićemo konstruktivna opozicija svakoj vlasti

0

Nova Srbija ni po koju cenu neće ući u vlast ni sa jednom od stranaka koje su u Čačku prešle cenzus, rekao je danas na konferenciji za novinare Velimir Ilić, predsednik ove stranke, sumirajući rezultate lokalnih izbora.

On je istakao da će buduća vlast u Čačku na raspolaganju imati preostali budžet od oko 2 miliona evra, kao i javna preduzeća koja posluju pozitivno.

Ilić je rekao da su pune četiri godine trajali svakodnevni napadi na njega i njegovog brata Vojislava.

 – Za to vreme ja sam možda tri puta bio u opštini, ne poznajem ni sve funkcionere iz opštine, a da ne govorim o tome da sam na nešto mogao da utičem, rekao je Velimir Ilić i dodao da povici i plakati protiv njega i njegovog brata predstavljaju klasičan fašizam u kome se napada jedna porodica.

– U političkoj borbi ima i onih koji ne biraju sredstva. Onaj ko nema mnogo znanja i zvanja za neke poslove, on mora na druge načine da stekne imidž i biračko telo. Pustićemo ove koji su pobedili da ispune izborna obećanja koja su dali. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija svakoj vlasti, a ne građanima. U vlast nećemo ući ni po koju cenu, naročito ne nakon ovakve kampanje, zaključio je Velimir Ilić.

POSTAVI ODGOVOR